Tonus Relax - Cvijet

Anticelulitni tretman – Comfort zone

Anticelulitni treman comfort zone masaža celulita

Talijanski brad Comfot zone, razvio je kozmetičke tretmane tijela Body Strategist, koji već godinama daju izvrsne rezultate u borbi protiv celulita. Razlikuje 3 anticelulitna tretmana:

1.) Nanosimo ACTIVATOR, proizvod koji otvara pore i poboljšava danju apsorpciju. Miješamo gel organsku masku iz baze 1 i 2. Koji imaju učvršćujuće i antioksidantno djelovanje. Zamotamo klijenta u prozirnu foliju i pokrijemo termo sauna dekom. Nakon 30 min. Ispratimo klijenta do tuša. Zatim radimo ručnu anticelulitnu masažu sa kremom REFINER, koja potiče mikrocirkulaciju, pomaže u smanjenju celulita, kao i u borbi protiv zadržavanja vode.

2.) Nanosimo ACTIVATOR, proizvod koji otvara pore i poboljšava danju apsorpciju. Zatim nanosimo emulziju sa termičkim djelovanje REMODELLER, koji vidljivo smanjuje adipozni celulit. Zamotamo klijenta u foliju. Termička emulzije ne zahtjeva termodeku. Ispratimo klijenta do tuša. Zatim radimo ručnu anticelulitnu masažu sa kremom REFINER, koja potiče mikrocirkulaciju, pomaže u smanjenju celulita, kao i u borbi protiv zadržavanja vode.

3.) Na tretirana područja nanosimo blato za mršavljenje iz termalne vode. Svojim izotermičkim detoksicifirajućim, drenažnim i redukcijskim djelovanjem pogodan je kod fibroznog celulita, te lokalnih adipoza. Zamotamo klijenta u prozirnu foliju i pokrijemo termo sauna dekom. Nakon 30 min. Ispratimo klijenta do tuša. Zatim radimo ručnu anticelulitnu masažu sa kremom REFINER, koja potiče mikrocirkulaciju, pomaže u smanjenju celulita, kao i u borbi protiv zadržavanja vode.
(70 min.)

Cijena anticelulitnog tretmana iznosi:
220 kn

Preporučujemo 12-18 tretmana, uzastopno svaki drugi dan.

POGODNOSTI kod kupnje Comfort zone paketa:

L paket- 10 tretmana + 2 GRATIS

XL paket- 15 tretmana + 3 GRATIS

Tonus Relax - facebookPratite nas na Facebooku Tonus Relax - newsletterPrijavi se za newsletter (e-mail)