Tonus Relax - Cvijet

Celluless PAKET masaža

celluless

Ususret ljetu pripremili smo vam dvotjedni aromaterapijski anticelulitni paket masaža.

Paket je koncipiran na 3 dolaska tjedno odnosno 6 dolazaka ukupno.

Paket CELLULESS sadrži:

- 5 anticelulitnih ručnih masaža

+ GRATIS

- 1 anticelulitna ručna masaža

- 1 mediteranski piling tretiranih zona

- 1 Aromara celluless ulje 200ml za kućnu njegu između tretmana

Cijena paketa iznosi 550kn (ukupna pojedinačna vrijednost tretmana 860kn)

 

Više o ulju koje se koristi u masažama:

Anticelulitno ulje Aroma Essence Professional Celluless osmišljeno je imajući na umu sve faktore koji doprinose stvaranju celulita.

Celluless sadrži eterična ulja borovice i grejpa, koja potiču detoksikaciju organizma. Drugim riječima, pojačavaju izlučivanje toksina, viška tekućine i drugih štetnih tvari.

Eterična ulja pačulija, ružmarina, paprene metvice i cimetove kore aktiviraju organizam, djeluju stimulativno na krvotok i bude vaš usnuli organizam. Brži protok krvi podrazumijeva bolju opskrbljenost unutarnjih organa hranjivim tvarima, a tako se osigurava njihov kvalitetan rad.

Eterično ulje geranija omiljeno je među ženama – nježno regulira ženske hormone i dovodi ih u ravnotežu. Time pomaže u eliminiranju celulita, ali i u reguliranju različitih tegoba i smetnji – naročito onih vezanih uz PMS i menopauzu.

Raskošna kombinacija eteričnih ulja upotpunjena je baznim uljima makadamije i lješnjaka, poznatima po prirodnom učinku liftinga. Ova bazna ulja učvršćuju kožu, a pritom je čine baršunasto mekom i ujednačenom. Koža ih lako upija, pa nema zadržavanja masnoće na površini.

Tonus Relax - facebookPratite nas na Facebooku Tonus Relax - newsletterPrijavi se za newsletter (e-mail)