Tonus Relax - Cvijet

Kupila sam kupon za masažu preko portala Grupni, pomalo skeptična budući da nisam imala nikakvih saznanja o Tonus Relaxo salonu. Nazvala sam i u izuzetno ugodnom tel. razgovoru s muškom osobom ponuđene su mi opcije termina prema dogovoru, čak mogućnosti za subotu i nedjelju. Odmah sam dobila željeni termin i prvi dojam prilikom ulaska u salon razbio je sve moje sumnje. Moderno uređen prostor u minimalističkom stilu ,ugodan miris eteričnih ulja, opuštajuća glazba, dobrodošlica s posebnim pomno odabranim čajem i slasticama uvjerili su me da se radi o profesionalcu s visokom razinom poslovne kulture.
Imam poprilično iskustva s raznim maserima obzirom da imam određenih zdravstvenih tegoba i u prilici sam komparirati različite tehnike i vještine i doista kompetentno mogu izjaviti da me do sada nitko nije bolje masirao.
G. Đuro je majstor svog zanata i preporučam ga svima. Nakon fenomenalne masaže cijelog tijela osjećala sam se puno bolje, bolovi su nestali i sasvim sigurno ponovo se vraćam u Tonus Relaxo!

Karmen Galović

Tonus Relax - facebookPratite nas na Facebooku Tonus Relax - newsletterPrijavi se za newsletter (e-mail)