Tonus Relax - Cvijet

Promjene u načinu poslovanja od 06.09.2018.

75059e0e5bd794cb1125cda7ff1477fc53997475

Poštovani korisnici zbog promjena u načinu poslovanja od 06.09.2018. donesene su sljedeće odluke:

1.) NARUDŽBE- Svoje redovne termine moći ćete naručiti barem jedan dan ranije po dosadašnjim redovnim cijenama.

Termini zaprimljeni isti dan svrstavaju se u žurne termine i njihova cijena je 50% veća u odnosu na redovne cijene iz cjenika.

Stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na vrijeme, a ne da čekate zadnji čas.

 

2.) KAŠNJENJA / 10 MIN. TOLERANCE- Ukoliko klijent kasni na dogovoreni termin više od 10 minuta, cjelokupno vrijeme kašnjenja će biti dodatno uračunato u vrijeme trajanja masaže i shodno tome naplaćeno kao duži termin.

Ili u dogovoru sa klijentom, vrijeme trajanja naručene masaže će se umanjiti za onoliko vremena koliko je klijent kasnio na svoj termin.

 

3.) NEOPRAVDANI NEDOLASCI- Ukoliko je klijent rezervirao termin za masažu, a pritom na isti nije došao, niti je otkazao termin na vrijeme (min. 2 sata ranije), prilikom idućeg dolaska naplatit će mu se dodatno i 50% cijene tretmana na koji nije došao, a za kojeg je rezervirao vrijeme.

 

* Navedene promjene u poslovanju su nužne kako bi se klijentima i ubuduće osigurala vrhunska usluga: učinkovitija i brža raspodjela termina, bez čekanja zbog nečijeg kašnjenja, međusobno poštivanje dogovorenog vremena (izvršitelj/klijent).

Zahvaljujemo na razumijevanju, i kao i dosad, veselimo se Vašem dolasku.

Tonus Relax - facebookPratite nas na Facebooku Tonus Relax - newsletterPrijavi se za newsletter (e-mail)