Masaža leđa i vrata

Masaža leđa i vrata je jedna od najtraženijih usluga masaže u Hrvatskoj. Današnjim načinom života, dugotrajnim sjedenjem, leđa vape za pomoć.
Stres? Osjećaj da Vam netko sjedi za vratom? Ne možete se ispraviti? Masaža leđa oslobađa napetost, pomaže Vas riješiti akutne ili kronične boli, te Vam omogućuje da popravite držanje svoga tijela.
Ova masaža se primjenjuje: kod bolova između lopatica,  ukočenog vrata i njegovih ograničenih kretnji, bol koja se širi u ruku, bolova u ramenima, križobolja, lumbago, išijas, bol koja se širi u nogu, napetosti mišića leđa, preizraženog mišićnog spazma, oslabljene cirkulacije, česte glavobolje, migrene, itd.

Ukoliko imate poteškoća s leđima i pritom radite sjedeći posao, ovaj tretman preporučamo koristiti 2 puta mjesečno kao redovno održavanje leđa. Ukoliko teško nalazite vremena za masažu, parcijalna masaža leđa je pravi izbor za vas. Neće Vam oduzeti previše vremena, a stignete ju obaviti i tijekom jednosatne pauze na poslu.

Masaža se izvodi prirodnim mješavinama baznih i esencijalnih ulja koja djeluju protuupalo i analgetski.

Ovaj tretman obuhvaća obradu: leđa, vrata (klijent na trbuhu, na leđima, u sjedećem položaju), potiklja, gornjeg dijela guteusa, ramena i lopatica, gornjeg dijela prsnih mišića.

Rezultat je povećana pokretljivost, te smanjenje boli i do 70%. Kod kronične boli i upala potrebno je napraviti seriju masaža sa razmacima utrajanju od 5-7 dana, kako bi se mišići oporavili.

masaža leđa i vrata tonus relaxo
Cijena masaže iznosi: 30 e (226,04kn)
Trajanje masaže je 40 minuta.

Mogućnost plaćanja gotovinom, karticama jednokratno, mobilnim bankarstvom ili virmanom.

Rezervirajte termin

Pošaljite željeno vrijeme i datum termina kada vam odgovara

Zahvaljujemo

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.